A vízi fegyelemben lévő földi medence biztonsági fedél 18 '36, jobb lépés, középső csatorna, UL besorolva az ASTM F1346-ra.

A vízi fegyelemben lévő földi medence biztonsági fedél 18 '36, jobb lépés, középső csatorna, UL besorolva az ASTM F1346-ra.

HUF 1.00

Jelen van

A vízfutó szilárd, földi téglalap biztonsági medence burkolatát a szigorú minőségi előírások betartásával gyártják. A legmagasabb szintű, teljes, 2-résű heveder hevederrel rendelkezik a borítóban, a páratlan szilárdság érdekében. A szilárd anyag kimutatja a leveleket, gallyakat, sőt szennyeződéseket és iszapot is. A középső háló lefolyó panel lehetővé teszi a víz számára, hogy átszivárogjon a medencébe, így nincs szükség vízszivattyúzásra a fedélről. Kiváló vastagság és erősség - Ez a biztonsági burkolat vastag, erős polipropilénből készül. Kétrétegű hevederrel rendelkezik, amely a maximális szilárdság érdekében hármas varrással van ellátva. A törés-szilárdság több mint 4000 font. Kiváló védelem-A kopásálló párnák megvédik azt a kopásponttól a fedélzeten lévő érintkezési pontoktól. Az összes heveder nem korrózív alumínium-tippekkel és nagy X-ragasztással, manuálisan varrva. A legmagasabb minőségű szabványok-amellett, hogy 20 éves garanciával rendelkezik, az ASTM F1346 szabvány szerint osztályozva van, hogy nyugalmat adjon neked, hogy nyugalmat adjon neked A beépített medencét megfelelően megóvják. A telepítési hardverek tartalmazzák - a telepítéshez egy tamping szerszám, a telepítő rúd és a HEX kulcs. A szilárd sárgaréz horgonyok mélyedése a medence fedélzetébe öblíthető, így nem jelentenek kioldó veszélyt, ha a beépített medence burkolata nincs használatban. Egy 18 'x 36' 'medence jobb lépéssel rendelkezik - ez a vízfoltozási medence fedele 1' átfedést tartalmaz Mindkét oldalon a teljes lefedettség biztosítása érdekében; Általános fedezeti mérés 20 'x 38' plusz egy 4 'x 8' jobb oldali lépés egy 18 'x 36' 'beépített medencéhez, jobb lépéssel;.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok