Ravensburger Westerhever Világítótorony Puzzle

Ravensburger Westerhever Világítótorony Puzzle

HUF 4499.10

Jelen van

A gyártótól 1891 óta készítjük a legfinomabb rejtvényeketravensburg, Németország. A részletekre való figyelmünk teszi a Ravensburgert a világ legnagyobb puzzle márkájává. Kizárólag kifejlesztett, extra vastag kartont használunk, és ezt kombináljuk finom, lenvászon-strukturált papírunkkal, hogy aglare-mentes puzzle-képet hozzunk létre az Ön által érezhető minőség érdekében. Acél vágószerszámainkat kézzel tervezték és készítették. Ez biztosítja, hogy nincs két darab alikeand garantálja a tökéletes egymásba illeszkedést. Puzzle intézkedések 27 "x 20". Rejtvények szórakoztató - a saját, vagy a család és a barátok. Pihenjen a mozgalmas életet, és épít egy szép képet, és egy új memória.


Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok

Educa gyermek Sagrada Familia Puzzle
  • Megújítva

Educa gyermek Sagrada Familia Puzzle

HUF 1529.10

1000 darab puzzle, Sagrada ismerős Kilátás a világi ismert emlékmű Sagrada ismerős Barcelonában Az összeszerelt puzzle mérete : 68 x 48 cm.00 1000 darab puzzle, subgrade ismerős..

ÁLTALÁNOS ÁRUHÁZ PUZZLE-PC
  • Megújítva

ÁLTALÁNOS ÁRUHÁZ PUZZLE-PC

HUF 3.00

A LANG jigsaw Puzzle egy szórakoztató, mégis kihívást jelentő tevékenység a barátokkal és a családdal Minden darab, elegáns vászon dombornyomott papírral készült, biztonságo